Anitta Niemelä

anitta@anittaniemela.fi

+358 40 7421110

Anitta Niemelä

WorkPlace Big Five Profile™ -sertifioitu valmentaja

Minusta jokaisella on oikeus tavoitella työn iloa, tuloksellisuutta sekä energisyyttä. Siinä haluan auttaa.

anitta@anittaniemela.fi

+358 40 7421110

Minulla on ollut työelämässä satumainen onni. Minulla on nimittäin aina ollut fiksu, vastuuta antava, mukava ja kehittymiseen kannustava esimies. Uskon, että juuri siitä syystä olen aina tuntenut työn iloa, ollut tuloksellinen sekä energinen myös muussa elämässä. Minusta jokaisella on oikeus tavoitella samaa. Siinä haluan auttaa.

Nyt yrittäjänä valmennan ja coachaan johtajia ja esimiehiä kehittymään johtamistyössään sekä itsensä johtamisessa. Toteutan myös johtoryhmien kehittämisprosesseja, joissa vaikutetaan positiivisesti koko työyhteisöön. Jokaisella on oikeus hyvään esimieheen.

Ammennan erinomaisia tuloksia tuovaa työtäni seuraavista lähteistä: psykologin koulutus, PCC-tason coach-koulutus ja lähes 2000 tuntia coaching-kokemusta, WorkPlace Big Five Profile™ -sertifikaatti, oma laaja toimitusjohtaja- ja muu johtamiskokemus, pitkä johtamisen valmentajan kokemus sekä muutosjohtamisen (mm. sopeutus) kokemus. Ja ehkä kuitenkin ammennan eniten omasta persoonastani: Minua on helppo lähestyä, olen jalat maassa, haluan tuloksia ja minulla on iso halu auttaa muita.

www.anittaniemela.fi

Valmennukseni

Caset, joissa olen ollut mukana

Artikkelini

Tilaa uutiskirjeemme