Eija_Pelkonen

eija.pelkonen@sitkeaselviytyja.fi

Eija Pelkonen

Tunnetaitovalmentaja

eija.pelkonen@sitkeaselviytyja.fi

Personal Brainerina, työnohjaajana ja esihenkilövalmentajana sydämeni sykkii kaikille niille tavoille, joilla voimme tehdä työelämästä inhimillisesti huokoisemman ja samalla tuottavamman.

Inhimillisyys ja tuottavuus eivät ole toistensa vastakohtia vaan toistensa edellytyksiä, mutta millaisia tekoja tämä arjessa vaatii?

Vastauksen löytämiseen sparraan ja oivallutan asiakkaitani: tuoreita ja kokeneempia esihenkilöitä, tiimin jäseniä sekä yksittäisiä oman työnsä tai elämänsä kanssa kamppailevia. Toimin Personal Brainerina, esihenkilövalmentajana, työyhteisöjen kehittäjänä sekä työnohjaajana.

Ammennan työssäni vuosikymmenten aikana kertyneitä kokemuksia esihenkilönä toimimisesta, ammatillisesta opettajuudesta sekä valmennus- ja kehitystyöstä erilaisissa työyhteisöissä. Työskentelyotteeni pohjautuu KTM-tutkintoon johtamisesta, työnohjaaja- ja prosessikonsulttikoulutukseen, logoterapeutti-tutkintoon sekä lukuisiin muihin ammatillista otetta laajentaviin lisäkoulutuksiin.

Olen pohjattoman kiinnostunut ihmisestä, ihmismielestä sekä ihmisten johtamisesta. Yrittäjänä koen erittäin merkitykselliseksi olla osaltani vaikuttamassa siihen, että meillä kaikilla olisi hieman helpompi hengittää. Yhdessä teemme siitä mahdollista!

https://sitkeaselviytyja.fi/

Tilaa uutiskirjeemme