Alen-0127-web

heli@helialen.fi

Heli Alén

EQ-i 2.0® -sertifioitu valmentaja ja WorkPlace Big Five Profile™ -sertifioitu valmentaja, Maslach Burnout Toolkit™ -valmentaja

heli@helialen.fi

Hyvinvointi ja vastuullinen johtaminen ovat suuntaviittojani valmentajana ja niiden kehittäminen innostaa toimimaan asiakkaani parhaaksi.
Työssäni valmentajana ja coachina autan asiantuntijoita, johtajia ja ryhmiä löytämään oman parhaan työskentelytapansa sekä kehittymään johtajana: itsensä, tiimin sekä laajempien kokonaisuuksien osalta. Kehittyminen alkaa aina itsensä kohtaamisella ja hyvällä tuntemuksella. Tässä apuna voivat toimia mm. WorkPlace Big Five Profile -persoonallisuusprofiili ja EQ-i 2.0 -tunnelälymittari. Ne eivät määritä ihmistä vaan toimivat apuna itsetuntemuksen ja erilaisuuden ymmärtämisessä.
Olen työskennellyt pitkään liiketoiminnan kehittämisen ja johtamisen lisäksi vaativissa henkilöstöjohdon tehtävissä. Myös johtoryhmä- ja hallitustehtävät ovat minulle tuttuja, myös kansainvälisissä organisaatioissa. Vuodesta 2017 olen toiminut yrittäjänä ja verkostoituneena muiden toimijoiden kanssa. Verkostot, kuten HumanClub ja uteliaisuus ympäröivän maailman muutoksiin pitävät yllä ammattitaitoani.
Olen myös palautumisvalmentaja. Autan ihmisiä ja ryhmiä löytämään toimivia tapoja hyvän työvireen säilyttämiseen tai palauttamiseen. Itselleni toimiva tapa on pitää riittävästi lyhyitä hengittely- ja venyttelytaukoja työpäivän kuluessa ja nauttia paljon raitista ilmaa tilaisuuden tullen.
www.helialen.fi

Tilaa uutiskirjeemme