Henrika Tonder

henrika@brainboost.fi

+358 45 152 2287

Henrika Tonder

EQ-i 2.0® -sertifioitu valmentaja, WorkPlace Big Five Profile™ -sertifioitu valmentaja

Aivot, mieli, tunteet, ajattelu ja niiden täysipainoinen hyödyntäminen saavat minut syttymään! Ohjaan ihmistä toimimaan vähemmän automaattiohjauksella ja enemmän tietoisesti.

henrika@brainboost.fi

+358 45 152 2287

Aivot, mieli, tunteet, ajattelu ja niiden täysipainoinen hyödyntäminen saavat minut syttymään!

Innostun merkityksellisen menestyksen mahdollistamisesta asiakkailleni.

Missioni on auttaa tiedostamaan käyttäytymis- ja ajattelumalleja, jotka rajoittavat omaan täyteen potentiaaliin kasvamista. Ohjaan ihmistä toimimaan vähemmän automaattiohjauksella ja enemmän tietoisesti.

Itsejohtajuuden, tunneälyn sekä mielenhallinnan valmentajana fasilitoin ihmisen löytämään uusia tapoja toimia ja ajatella, jotka auttavat häntä kukoistamaan elämässään, keskittymään oleelliseen ja menestymään voimauttavasti.

ICF: sertifiomana ACC coachina ja strategisena ajattelukumppanina autan kansainvälisesti rohkeita yrittäjiä ja tulevaisuuden johtajia visioimaan suuresti ja etenemään varmasti.

Oma monipuolinen urani, monikulttuurinen taustani ja omakohtaiseen kokonaisvaltaiseen parantumiskokemukseeni perustuva holistinen ihmisnäkemykseni värittävät vahvasti myös työskentelytapaani. Tämä kombo palvelee parhaiten aidosti uudistumishaluisia yksilöitä, jotka haluavat ymmärtää itseään paremmin ja kehittyä viemällä asiat käytäntöön!

Työskentelen etänä tai kasvotusten, tilanteen mukaan suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja ranskaksi.

www.brainboost.fi

www.henrikatonder.com

 

Valmennukseni

Caset, joissa olen ollut mukana

Artikkelini

Tilaa uutiskirjeemme