Tomi Tuomasjukka

tomi.tuomasjukka@tyoluotsi.fi

+358 50 433 9049

Tomi Tuomasjukka

EQ-i 2.0® -sertifioitu valmentaja, WorkPlace Big Five Profile™ -sertifioitu valmentaja

tomi.tuomasjukka@tyoluotsi.fi

+358 50 433 9049

Ikääntyvä Suomi tarvitsee pitempiä työuria. Minä rakennan maahamme niitä pitempiä työuria parantamalla ihmisten työelämäkokemusta. Kun töissä on kivaa ja työn imu ottaa vallan, ajatus eläkkeelle jäämisestä jää taustalle. Sairaslomatkin vähenevät.

Kaikki alkaa ihmisestä, ei työstä.

Minusta paras tapa parantaa töissä jaksamista ja viihtymistä on kehittää johtamista. Sen vuoksi olen sielultani johtamisvalmentaja. Autan johtajia onnistumaan ja kehittymään ihmisten johtamisessa.

Aloitan työni aina kuuntelemalla tarkasti. Jokainen työyhteisö on uniikki ja jokainen tilanne on omanlaisensa. Hahmotan tilannetta keskustelemalla asiakkaan kanssa ja käyttämällä systeemistä ymmärrystä tukevia työkaluja. Vasta sitten ehdotan asiakkaalleni, mistä päästä alamme purkaa vyyhtiä ja millä työkaluilla.

Kun lähdemme kehittämisen prosessiin, emme koskaan tiedä lopputulosta tai matkan mutkia. Tärkeintä on avoin suhtautuminen ja tarttuminen kaikkeen mitä eteen tulee. Näillä matkoilla on usein käsitelty ja avattu työyhteisön vaikeita asioita, ihmisten välisiä konflikteja ja moni johtaja ja esimies on löytänyt itsestään paremman ihmisten johtajan.

Työkalupakkiini kuuluu johdon työnohjaus, koutsaus, johtoryhmävalmennus ja erilaiset systeemisen organisaatiokehittämisen työkalut. Toimin myös työyhteisöjen työnohjaajana ja esimiesvalmentajana. Tarvittaessa voin myös käyttää työyhteisösovittelijan taitojani konfliktien ratkaisemisen tukemisessa.

Ennen kaikkea olen johtajan rinnallakulkija ja ihmisten auttaja. Kun asiakas nousee keskutelumme jälkeen nojatuolista ja näen hänen tekevän sen keventyneenä, uutta virtaa säteillen, koen olevani elossa.

www.työluotsi.fi

 

Tilaa uutiskirjeemme