Kumppaniksi?

Tule mukaan HumanClubin kehittäjäyhteisöön

Tiedämme, että emme ole ainoita, jotka näkevät tiedon jakamisen ja jalostamisen voiman. Onko sinulla jokin työelämään liittyvä tilanne tai ongelma, johon tarvittavan ratkaisun kehittämiseen haluat lisävoimia? Tai kenties sinulla on toiminnan kehittämiseen liittyvä idea, jonka haluat yhdessä työstää valmiiksi? Vai kiinnostaako sinua kuulla käynnissä olevista kehityshankkeistamme?

HumanClubin jäseneksi voit liittyä, mikäli olet WorkPlace Big Five Profile™ ja/tai EQ-i 2.0®  -sertifioitunut tai Emergyn tunnetaitojen koulutusohjelman suorittanut.

 • Jäsenmaksu 1,500 EUR (+alv) / kausi (samasta organisaatiosta lisähenkilöt + 500 EUR (+alv) / kausi).

Oletko valmis ajattelemaan isosti yhdessä ja käärimään hihat ratkaisevan konseptin luomiseksi? Jos vastasit kyllä, Liity joukkoon mahdollistamaan hyvinvoinnin ja tuloksellisuuden yhteiseloa työelämässä!

HumanLab Oy | Työelämän valmennukset, koulutukset, testit, verkkokurssit

Se mitä yhdessä luodaan, se myös yhdessä hyödynnetään. HumanClub tarjoaa tähän työhön sekä asiantuntemusta että teknisen alustan.

HumanClubin jäsenedut

 • Asiantuntijafoorumi

  Yhteisöllemme on ominaista halu oppia, haastaa omaa ajattelua, luoda uutta ymmärrystä sekä jakaa oivalluksia ja auttaa ihmisiä erilaisten haasteiden äärellä. Autamme toisiamme loistamaan.

 • Maksuttomat webinaarit ja tapaamiset

  HumanClubin jäsenenä olet aina tervetullut yhteisöllemme järjestettäviin webinaareihin ja koulutustilaisuuksiin.

 • Räätälöitävä verkkoalusta

  Verkkoalustamme on loistava työkalu verkkokurssien, webinaarien tai muiden digitaalisten työkalujen hyödyntämiseksi. Räätälöimme asiakkaillesi näkyvän alustan myös sinun näköiseksesi. HumanClubin jäsenenä saat verkkoalustan käyttöösi puoleen hintaan.

Clubin aikataulu

Kyllä, kumppanuus kiinnostaa!

Ole yhteydessä ja kerro hieman itsestäsi. Mitä kiinnostuksen kohteita sinulla on tai minkä alan asiantuntija olet?

Yhteydenotto verkkosivuilta

 • Lähettämällä hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteemme.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.