Tekijät

Keitä olemme?

Humanclub on kehittäjäyhteisö, jossa ammattilaiset eri aloilta kohtaavat ja rakentavat yhdessä sovelluksia ja palveluita työelämän ja johtamisen kehittämiseksi. Tiimimme koostuu kokeneista psykologian ja liike-elämän ammattilaisista, joilla on vuosikymmenten kokemus ihmisten ja muutosten johtamisesta. Laajan osaamisen ja moniammatillisen yhteistyön takia tiimimme kykenee ratkaisemaan ongelmia kaikilla työsuoriutumiseen vaikuttavilla tasoilla: yksilötasolla, tiimeissä, organisaatiossa, ja organisaatioiden välillä.

HumanLab Oy | Työelämän valmennukset, koulutukset, testit, verkkokurssit

Janne Marttinen

Arespartners

Johanna Lipponen

Jari Rinne

Olen mukana vaikuttaakseni ja tukeakseni muutosta, jossa syntyy loistavia päätöksiä, oivalluksia, toteutuvia tavoitteita ja tyytyväisiä kasvoja.

Merja Rissanen

Haluan olla luomassa inhimillistä ja hyvää työelämää, tukemalla ja auttamalla sekä johtajia että työyhteisöjä kehittymään ja kehittämään.

Miika-Markus Järvelä

Juha Martikainen

Elämäntehtäväni on auttaa Suomeen parempaa johtamista.

Tarja Eloranta

KM Future

Timo Muhonen

Eija Pelkonen

Personal Brainerina, työnohjaajana ja esihenkilövalmentajana sydämeni sykkii kaikille niille tavoille, joilla voimme tehdä työelämästä inhimillisesti huokoisemman ja samalla tuottavamman.

Vesa Hilevaara

Arespartners

Maarit Tiililä

Valmennan johtajia ja johtoryhmiä, jotka ovat uuden edessä – tilanteissa, joissa tarvitaan
tietoisuuden herättämistä, ajattelun avartamista ja luovuutta löytää uudenlaisia ratkaisuja.

Minna Fagerlund

Hyvä johtaminen, toimivat prosessit ja järjestelmät sekä tuki henkilökohtaiseen kehittymiseen ja työkyvyn ylläpitämiseen varmistavat sekä henkilöstön että yrityksen hyvinvoinnin.

Heli Alén

Hyvinvointi ja vastuullinen johtaminen ovat minun suuntaviittojani valmentajana ja niiden kehittäminen innostaa minut toimimaan.

HumanClub Alumnit

Pirkko Aminoff

Soile Brushane

Kari Engelbarth

Virpi Haavisto

Anniina Hukari

Sari Ilo

Katri Neuvonen

Anitta Niemelä

Kristiina Pihlaja

Tuula Saarela

Anne Salonen

Henrika Tonder

Tomi Tuomasjukka

Elina Ämmälä

Tilaa uutiskirjeemme