Tekijät

Keitä olemme?

Humanclub on kehittäjäyhteisö, jossa ammattilaiset eri aloilta kohtaavat ja rakentavat yhdessä sovelluksia ja palveluita työelämän ja johtamisen kehittämiseksi. Tiimimme koostuu kokeneista psykologian ja liike-elämän ammattilaisista, joilla on vuosikymmenten kokemus ihmisten ja muutosten johtamisesta. Laajan osaamisen ja moniammatillisen yhteistyön takia tiimimme kykenee ratkaisemaan ongelmia kaikilla työsuoriutumiseen vaikuttavilla tasoilla: yksilötasolla, tiimeissä, organisaatiossa, ja organisaatioiden välillä.

HumanLab Oy | Työelämän valmennukset, koulutukset, testit, verkkokurssit

Tuula Saarela

Olen työelämän terapeutti. Haluan tehdä maailmasta humaanimman paikan lisäämällä ihmisten hyvinvointia ja integriteettiä innovatiivisilla ratkaisuilla.

Timo Muhonen

Juha Martikainen

Elämäntehtäväni on auttaa Suomeen parempaa johtamista.

Tomi Tuomasjukka

Ikääntyvä Suomi tarvitsee pitempiä työuria. Minä rakennan maahamme niitä pitempiä työuria parantamalla ihmisten työelämäkokemusta.

Pirkko Aminoff

Olen johtajien ja johtoryhmien coach ja uskon, että tulevaisuuden menestystarinat syntyvät yhteistyöhön ja jatkuvaan yhdessä oppimiseen panostavissa organisaatioissa.

Virpi Haavisto

Olen luovien huippuammattilaisten, johtajien ja tiimien ratkaisukeskeinen coach. Kun ihmiset ja tiimit voivat hyvin ja kukoistavat, yhteisöllä on todelliset mahdollisuudet onnistua ja menestyä.

Elina Ämmälä

Parhaita hetkiä sekä minulle että asiakkailleni ovat ne, kun löydämme yhdessä ratkaisuja ja uusia oivalluksia.

Anniina Hukari

Olen oivalluttava kehittämis- ja muutosasiantuntija sekä kouluttaja ja business coach, joka uskoo vahvasti organisaatioissa, tiimeissä ja yksilöissä olevaan potentiaaliin.

Henrika Tonder

Aivot, mieli, tunteet, ajattelu ja niiden täysipainoinen hyödyntäminen saavat minut syttymään! Ohjaan ihmistä toimimaan vähemmän automaattiohjauksella ja enemmän tietoisesti.

Juha Takanen

Minun missioni on tietoisuuden lisääminen, itsessäni ja muissa.

Anitta Niemelä

Minusta jokaisella on oikeus tavoitella työn iloa, tuloksellisuutta sekä energisyyttä. Siinä haluan auttaa.

Tilaa uutiskirjeemme