Palvelut Clubilaisille

Clubilaiset

Tarjontaamme sisältyy koulutuksia, analyyseja, lähi- ja etävalmennuksia, digimateriaalia ja webinaareja tilanteista ja tarpeista riippuen. Rakennamme sovelluksia ja palveluita työelämän ja johtamisen kehittämiseksi hyödyntäen moniammatillista osaamista ja tutkittuja menetelmiä.

Asiantuntija foorumi

Yhteisöllemme on ominaista halu oppia, haastaa omaa ajattelua, luoda uutta ymmärrystä sekä jakaa oivalluksia ja auttaa ihmisiä erilaisten haasteiden äärellä. HumanClub on olemassa, koska uskomme siihen, että tiedon jakamisella yhdessä asiakkaiden ja asiantuntijoiden kesken päästään parempiin ratkaisuihin kuin tiedon panttaamisella.

Tapahtumat

Järjestämme erilaisia koulutuksia ja tapahtumia, joissa clubilaiset voivat jakaa kokemuksiaan ja varmistaa, että heillä on aina uusimmat työkalut käytettävissä työelämän ja johtamisen kehittämiseksi.

Kehitysyhteistyö

Toteutamme yhdessä erilaisia tuotekehitysprojekteja, esimerkiksi tuleva Tunneälykäs itsensä johtaminen -verkkokurssi, jonka sisältörakenne noudattelee EQ-i 2.0 -”tunneälyhyrrän” rakennetta.

Digitaalinen valmennusalusta

HumanClubin jäsenenä saat ainutlaatuisen mahdollisuuden hyödyntää verkkokurssialustaamme räätälöitynä sinun tarpeisiisi. Verkkokurssien, webinaarien tai muiden digitaalisten tuotteiden luominen ja jakaminen onnistuu helposti. Esimerkkejä erilaisista totetuksista löydät verkkokaupastamme.

Pääset kokeilemaan digitaalista oppimisalustaamme täyttämällä sähköpostiosoitteesi oheiseen lomakkeeseen.

Tuote-esitteen löydät täältä:

Kyllä! Haluan tutustua digitaaliseen valmennusalustaan.

Kumppanuus kiinnostaa!

Ole yhteydessä ja kerro miten haluaisit osallistua toimintaamme.

Yhteydenotto verkkosivuilta

  • Lähettämällä hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteemme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.