WorkPlace Big Five Profile™ -sertifiointikurssi

Current Status
Not Enrolled
Price
1500
Get Started

Et ole vielä ilmoittautunut tälle kurssille.

 

Jotta ihmiset tuntisivat itsensä ja toisensa

WorkPlace Big Five Profile™ on nykyaikaiseen persoonallisuus­tutkimukseen pohjautuva tehokas henkilö- ja tiimiprofilointityökalu, jonka yhä useampi organisaatio maailmalla ja myös Suomessa on ottanut käyttöönsä.

WorkPlace Big Five on oivallinen työkalu tiimien kehittämisessä, johtamisvalmiuksien arvioinnissa ja rakentamisessa, urasuunnittelussa, rekrytointitarpeiden määrittelyssä sekä coachingin vaikuttavuuden tehostajana.

WorkPlace Big Five Profile™

  • Workplace Nordicin kaksipäiväinen WorkPlace Big Five Profile™ -sertifiointikurssi antaa oikeuden profilointityökalun itsenäiseen käyttöön.
  • Osana sertifiointia tutustut omaan Big Five -profiiliisi ja syvennät samalla itsetuntemustasi.
  • Sertifioinnin yhteydessä opit mielenkiintoisia ja hyödyllisiä asioita ihmisen persoonallisuudesta.
  • Sertifiointiin sisältyy profiloinnin harjoittelu valmentajien tukemana sekä käyttäjätuki jatkossakin.
  • Sertifioinnin jälkeen pääset mukaan vauhdilla kasvavaan WorkPlace Big Five -käyttäjien verkostoon.
  • Ei lisenssi- tai muita kiinteitä maksuja.
  • Sertifiointikurssi sopii hyvin HR-henkilöstölle, konsulteille, coacheille sekä kaikille organisaatioiden/ihmisten kehittämistyötä tekeville.

Suositukset

“Olemme projektiorganisaatio, jossa toimitaan tiimeissä ja vieläpä useilla eri paikkakunnilla. Meidän kaltaisessamme työyhteisössä muutos on jatkuvaa ja työskentely vaatii paljon itseohjautuvuutta. Haluamme antaa johtajille ja esimiehille työkalun, jonka avulla he oppivat tunnistamaan omat vahvuutensa ja kehityskohteensa sekä ymmärtämään erilaisia persoonallisuuksia. WorkPlace Big Fiven kautta saamme johtamisesta ja esimiestyöstä puhumiseen myös yhteisen kielen.”
Sari Ek-Petroff, Henkilöstönkehittämispäällikkö, Teknologian tutkimuskeskus VTT

“WorkPlace Big Five on ylivoimaisesti paras kaikista tähän asti käyttämistäni arviointimenetelmistä. Se on selkeä ja kompakti, kattaen osuvasti työpersoonan keskeiset alueet. Se on erittäin käyttökelpoinen työkalu eri yhteyksissä, kuten valinta-arvioinneissa, johtoryhmien kehittämisessä ja coachingissa.”
Erkki Levä, Johtava psykologi, Arespartners

“WorkPlace Big Fiven käyttöönotto johtamis­ohjelmissamme lähti siitä ajatuksesta, että johtajan on hyvä tuntea itsensä, jotta voi menestyksekkäästi johtaa muita. Yrityksen kehittyminen lähtee kehittymisestä yksilötasolla. Olen kartoittanut monia eri työkaluja, ja järeän tutkimustaustansa ansiosta WorkPlace Big Five on uskottava työkalu itsensä tuntemiseen.”
Anu Henttonen, Head of HRD, Finnair Oyj


More information of WorkPlace Big Five

 

 

Sisältö

Laajenna kaikki
OSA 1
Moduulin sisältö
0% Valmis 0/1 Askelta
OSA 2
OSA 3
HumanClub