musta-teksti-värillinen-kuva

Digitaalinen valmennusalusta

Etätyöskentely ja erilaiset digitaaliset ratkaisut ovat alati yleistymässä. Onhan sinunkin valmennuksesi jo verkossa?

Verkkovalmennuksilla saat joustavuutta valmennuksiisi ja tavoitat entistä laajemman yleisön. Hyödynnä verkkovalmennuksia osana valmennustasi tai täysinä kokonaisuuksina. Digitaalisella valmennusalustalla hallinnoit valmennuksiasi missä ja milloin vain.

Onko sinulla esimerkiksi tehtäviä tai dokumentteja, joita teetät valmennettavillesi usein? Tai kenties oma alustusvideo? Säästä omaa ja asiakkaidesi aikaa digitalisoimalla valmennuksesi!

Miten aloitan verkkovalmennuksen?

Luot vaikuttavan ja interaktiivisen verkkovalmennuksen Erican ja Tomin avustuksella. Kun sinulla on idea kurssista, suunnittelemme yhdessä kanssasi sen toteutuksen. 

Sinä tuotat materiaalin ja me luomme sen pohjalta verkkokurssin. Sinä omistat kaiken kurssimateriaalin ja hallinnoit kenelle jaat tai myyt valmennuksiasi.

Kun kurssisi on luotu voit itse lisätä asiakkaita kurssillesi tai automatisoida liittymisprosessin erilaisten järjestelmäintegraatioiden avulla.

Varaa kalenteristamme aika maksuttomaan ideointipalaveriin. Linkki kalenteriin. Saat meiltä apua myös verkkosuunnitteluun.

Jos sinulla on mitä tahansa materiaalia, kuten videoita, äänitteitä tai tekstitiedostoja, on niistä helppoa loihtia kurssikokonaisuus. Autamme mielellämme kokoamaan sinulle sopivan valmennuksen.

Mikäli valmennuksesi on SCORM -standardien mukainen sen siirtäminen HumanClubin alustalle on helppoa. Yleisimmät alustat tuottavat SCORM -standardin mukaista materiaalia. Mikäli et kuitenkaan ole varma tästä, ole yhteydessä niin selvitetään!

HumanClubilaisille luodulla valmennusalustalla järjestät valmennuksiasi helposti!

HumanClubin digitaalinen valmennusalusta toimii alustana verkkokurssiesi järjestämiseen ja tietojen säilyttämiseen. Voit luoda kursseja niin monta kuin haluat ja myydä niitä rajattomalle määrälle kävijöitä. Pystyt seuraamaan asiakkaidesi edistymistä helposti alustalta tai asettaa automaattiset viestit sähköpostiisi kun asiakkaasi etenee kurssilla.

Sinä omistat kaiken tuottamasi materiaalin ja päätät itse kenelle myyt tai jaat valmennuksiasi! 

Valmennusalusta on luotu WordPress ja Learndash -ohjelmistojen avulla. WordPress on maailman käytetyin verkkosivualusta ja Learndash on yksi suosituimmista oppimisen hallintajärjestelmistä. Yhdessä nämä mahdollistavat lähes loputtomat räätälöinti mahdollisuudet, jotta kurssista tulee juuri sinun näköisesi.

Tietoturva on alusta asti ollut järjestelmämme kulmakivi. Se on varmistettu erilaisten teknisten ratkaisuiden sekä tiukkojen tietoturvasäädösten avulla.

Alusta toimii saumattomasti kaikilla laitteella.       

Digitaalinen valmennusalusta

38€ / kk

  • Sisältää normaalin ylläpitotyön sekä yhden valmennuksen luomisen / kk.*

Verkkokursille on mahdollista luoda toiveidesi mukaan erilaisia interaktiivisia toiminnallisuuksia, joilla voit elävöittää kurssilaistesi kokemusta. Esimerkiksi itsearviointeja, toimintasuunnitelmia, ryhmäarviointeja, tunnepäiväkirjoja ym.

* Muusta työstä veloitamme palveluhinnastomme mukaisen veloituksen.