Digitaalinen oppimisalusta valmennuksiasi tukemaan

Kiitos mielenkiinnostasi digiplatformiamme kohtaan!

Enemmän etänä toimiminen tulee varmasti jäämään työelämään pysyvästi, joten hyvän oman verkkomateriaalin rakentaminen on varmasti kannattava sijoitus ja helpottaa työtäsi välittömästi. Omalla digiplatformillasi säästät aikaa ja voit tarjota asiakkaillesi työkalut aitoon kehitykseen. Testitunnuksilla pääset näkemään, miltä alusta näyttää valmentajille sekä valmennettaville.

humanclubacademy.com/my-courses/
Tunnus: Testitunnus
Salasana: Testi2021

Voit ottaa käyttöösi joko täysin valmiit pakettimme WorkPlace Big Five Profile™ ja Workplace Nordic 360º -työkalujen läpikäymiseksi. HumanClubin jäsenenä saat Workplace Nordicin luomat työkalut käyttöösi puoleen hintaan ajankohtaisesta hinnastosta.

Tai voit halutessasi luoda täysin oman sisältösi ja jakaa kurssisi kenelle haluat. Onko sinulla esimerkiksi joitain tiettyjä tehtäviä/dokumentteja, joita teetät valmennettavillesi usein? Tai kenties oma alustusvideo? Ja jos videoita ei vielä ole, niin oletko jo miettinyt, että voisiko sinulla olla niitä helpottamassa työtäsi? Haluaisitko tallentaa omat parhaat tekniikkasi ja apuvälineesi talteen ihan omaksi verkkokurssiksesi, jolle voisit kutsua asiakkaitasi suorittamaan tehtäviä ennakkoon, valmennuksen aikana ja vielä valmennuksen jälkeenkin (seuranta)?

 

Digiplatform_wpb5-1024x1024

Näin homma toimii:

  1. Maksuton ideointi kanssamme.
  2. Oman verkkomateriaalisi toteutuksen suunnittelu itse tai yhdessä sparrauksen kanssa (sparraus 61 € +alv / h).
  3. Oma materiaalisi digiksi; lähetät meille suunnitelmasi ja kaikki olemassa olevat tarvittavat materiaalisi (olivat missä muodossa hyvänsä) ja tiimimme ”taikoo” ne alustalle käyttövalmiiksi verkkomateriaaliksi (taikomistyö 61 € +alv / h).
  4. Valmiin verkkomateriaalisi teknisestä ylläpidosta alustallamme veloitamme 38 € +alv / kk.
  5. Kun kaikki valmiina, voit kutsua asiakkaitasi hyödyntämään vain sinun ja asiakkaidesi käytössä olevaa verkkomateriaalia. Opastamme sinut digiplaformisi käyttöön ja teemme käyttöohjeet itseäsi sekä asiakkaitasi varten.
  6. Mahdollisesta jälkeen päin tarvittavasta admin-avusta (muu kuin tekninen ylläpito) veloitamme tuntityömaksua 61 € +alv / h.

Otathan yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää!

Haluatko kuulla lisää tai kaipaatko tukea alustan käytössä?

Ole yhteydessä, vastaamme yhden arkipäivän sisällä.

Yhteydenotto verkkosivuilta

  • Lähettämällä hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteemme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.