Palvelut henkilöasiakkaille

Valmennukset henkilöasiakkaille

Haluatko kehittää esimiestyötaitojasi ja tiimityötaitojasi? Tai haluatko parantaa työsuoriutumista ja yleistä hyvinvointiasi? Tutustu valmiisiin henkilöasiakkaille suunnitelluille valmennuspaketteihimme alla tai katso kaikki palvelumme verkkokaupassamme (tulossa).

HumanClubilla persoonallisuuden ja tunnetaitojen ammattilaiset tekevät yksilöprofilointeja ja arviointeja käyttäen luotettavia ja tutkittuja psykologisia arviointimenetelmiä.

Workplace Big Five Profile™ on työ- ja organisaatiokontekstiin soveltuva persoonallisuusprofilointityökalu, joka pohjautuu laajimmin tutkittuun ja psykologien eniten arvostamaan persoonallisuusmalliin.

Emotional Quotient-Inventory 2.0®, eli EQ-i 2.0., on tunneälyn mittaamiseen kehitetty tieteellisesti tutkittu ja laajasti käytetty työkalu. Se on käytössä yli 60 maassa, mm. yrityksissä kuten Google, GE ja Intel, heidän rekrytoinneissaan ja kehitysohjelmissaan.

Tarjoamme myös koulutuksia ja verkkovalmennuksia liittyen persoonallisuuteen, työuupumukseen, tunnetaitoihin, johtajuuteen jne.

HexJarkkoIra_Ursula

Tilaa uutiskirjeemme