Käyttöehdot

Voimassa 9.9.2019 alkaen.

Käyttämällä sivustoja, lataamalla sivustoilta ilmaista materiaalia, tai ostamalla tuotteita tai palveluita hyväksyt automaattisesti nämä käyttöehdot. Mikäli et syystä tai toisesta hyväksy näitä ehtoja, sivustojen käyttö tulee välittömästi lopettaa.

Tiivistelmä käyttöehdoista

 • Et omista sivustoilla olevaa kirjallista-, video- tai muussa muodossa olevaa sisältöä
 • Saat tuotteisiin ja palveluihin rajatun käyttöoikeuden, ellei siitä ole erikseen sovittu
 • Et saa jakaa käyttäjätiliä, käyttäjätunnusta ja/tai salasanaa tai muuten suljettua sisältöä millään tavalla eikä sitä saa julkaista missään muualla ilman erillistä lupaa
 • Antamaasi palautetta saatetaan hyödyntää markkinointitarkoituksiin nimettömänä
 • Et saa lähettää sivustoille tai palveluihin sopimatonta sisältöä ja vastaat omista toimistasi.
 • Sitoudut maksamaan ostamasi tuotteet ja palvelut.
 • Joissakin tapauksissa tuotteilla ja palveluilla ei ole peruuttamisoikeutta.

1) Immateriaalioikeudet

Kaikki sivustoilla ja palveluissa julkaistava aineisto on HumanLab Oy:n tavaramerkkioikeuden, tekijänoikeuden ja/tai muiden immateriaalioikeuksien suojaamaa omaisuutta, poislukien kolmansien osapuolten tuottamat ja sivustolle mahdollisesti liitetyt palvelut. HumanLab Oy pidättää kaikki oikeudet sivustolla ja niiden sisältämissä tuotteissa ja palveluissa julkaistavaan aineistoon.

Sivustoilla olevaa materiaalia saa selata, lukea ja ilmaista materiaalia saa ladata omalle koneelle ja tulostaa omaan henkilökohtaiseen käyttöön.

Aineistoa saa käyttää ainoastaan henkilökohtaiseen tai oman yrityksen käyttöön. Yrittäjänä sinulla ei ole lupaa käyttää näitä tietoja omien asiakkaiden palvelujen tuottamiseen tai parantamiseen. Jäljennöksiä ja osaa niistä ei saa myydä, antaa, jakaa tai luovuttaa sähköisesti tai paperikopioina kaupallisessa tarkoituksessa eikä muuttaa tai liittää muuhun aineistoon tai muihin www-sivustoihin ilman erillistä lupaa.

2) Palvelujen sisältö ja käyttö

Rekisteröitymistä vaativat ilmaiset ja maksulliset tuotteet, palvelut ja materiaalit on tarkoitettu täysi-ikäisille, 18-vuotta täyttäneille, henkilöille. Sitä nuoremmat henkilöt saavat rekisteröityä ja ostaa palveluja vain huoltajan/huoltajien luvalla.

Palvelut sisältävät muun muassa osallistumisen valmennuksiin, profilointeihin, verkkokursseille, analyyseihin, sekä käyttöoikeuden palvelun sisältöön. HumanLab Oy pidättää itsellään oikeuden vaihtaa, muuttaa, poistaa tai lisätä tuotteita ja palveluita, sekä muuttaa niiden saatavuutta.

Jotkin palvelut ja tuotteet sekä ilmaiset materiaalit vaativat rekisteröitymisen joko sähköpostilistalle tai erilliselle kurssialustalle. Rekisteröitymisen yhteydessä sinun tulee ilmoittaa vähintään aktiivisesti käyttämäsi sähköpostiosoite.

Tuotteiden ja palveluiden ostamisen yhteydessä sinun tulee ilmoittaa myös etu- ja sukunimesi, osoitteesi sekä mahdollisesti muita henkilötietoja.

Sinun tehtäväsi on vastata tietojen oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta. Yritys ei vastaa vahingoista, jotka saattavat aiheutua, mikäli ilmoitat vääriä tietoja yritykselle.

Tuotteita ja palveluita ostaessasi tai ilmaiseksi käyttäessäni saamasi käyttäjätunnukset ja salasanat ovat aina henkilökohtaisia, eikä niitä saa luovuttaa eteenpäin. Yritys ei ole vastuussa sinulle tai yrityksellesi mahdollisesti aiheutuneista kuluista tai vahingoista, jotka aiheutuvat salasanan ja/tai käyttäjätunnuksen sopimattomasta tai laittomasta käytöstä. Olet yksin vastuussa mahdollisista vahingoista, jotka aiheutuvat siitä, että luovutat tietojasi kolmansille osapuolille.

Kun käytät digitaalisia materiaaleja, joita Humanlab tarjoaa yksityiseen tai julkiseen opetuskäyttöön, sinua koskee seuraavat ehdot:

 • sisältöjen lähteeksi tulee mainita humanlab.com
 • sisältöjen sisältämien linkkien ja/tai mainosten näkyvyyttä ei saa estää
 • kaikkiin tekemiisi kappaleisiin ja viitteisiin tulee sisältyä verkko-osoite https://humanclubacademy.com/ tai tarkempi lähteen URL-osoite humanlabacademy.com sivustolla

Olet henkilökohtaisesti vastuussa omasta toiminnastasi. Vastuu kattaa kaikki viestit, jotka lähetät verkkosivun, sähköpostin tai muun viestiliikenteen välityksellä. Kirjoittamalla viestejä, tai tekemällä muita toimenpiteitä, vapautat yrityksen kaikesta vastuusta liittyen lähettämääsi tietoon tai sisältöön.

Seuraavaa sisältöä ei hyväksytä missään yrityksen kanavassa:

 • laiton, haitallinen tai herjaava sisältö, sen lähettäminen tai levittäminen
 • laiton hakkerointi, krakkerointi tai väärän tai turmeltuneen ohjelmiston levittäminen
 • laiton teko palvelujen tai tuotteiden käytön yhteydessä mukaan lukien kolmansien osapuolten tekijänoikeutta tai muita immateriaalioikeuksia loukkaavan tiedon tai materiaalin lähettäminen
 • näiden ehtojen väärinkäyttö
 • muiden käyttäjien, henkilöiden tai ryhmien uhkaaminen, kiusaaminen, ahdistelu, vainoaminen tai häirintä
 • tekeytyminen toiseksi henkilöksi
 • muiden käyttäjien tietojen levittäminen ilman lupaa
 • tuotteiden, palveluiden, ehtojen kopiointi ja hyödyntäminen omassa liiketoiminnassa

Mikäli yritys katsoo, että olet rikkonut käyttöehtoja ja/tai käyttänyt tuotteita ja/tai palveluita väärin, yritys voi oman harkintansa mukaan ja ilman minkäänlaista vastuuta sinua kohtaan antaa varoituksen, estää pääsysi tuotteisiin, palveluihin ja materiaaleihin tai poistaa käyttäjätunnuksesi kokonaan.

Palveluntarjoajalla on oikeus, mutta ei velvollisuutta tarkastaa ja muuttaa tai poistaa Palvelussa esitettävien kirjoitusten sisältöä osittain tai kokonaan.

3) Maksuehdot

Nämä ehdot koskevat sinua, jos ostat yritykseltä maksullisen tuotteen tai palvelun. Yritys tarjoaa erilaisia maksuvaihtoehtoja jotta ostosten tekeminen olisi kannaltasi mahdollisimman sujuvaa.

Sinun on aina annettava oikeat laskutus- ja yhteystiedot ostohetkellä. Maksujenvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii tällä hetkellä Checkout Finland Oy (Y-tunnus 2196606-6). Checkout Finland Oy voi näkyä maksua suoritettaessa ja tiliotteella maksun saajana.

Checkout Finland Oy
Varastokatu 3 A
33100 TAMPERE

Y-tunnus 2196606-6
asiakaspalvelu@checkout.fi
http://www.checkout.fi
0800 552 010

Checkout-palvelun maksuehdot

Yritys ei vastaa sopimuksista, jotka teet kolmansien osapuolten kanssa ostaessasi tuotteita. Esimerkiksi jos ostat tuotteemme osamaksulla, tällöin maksuvelvollisuutesi voi siirtyä täysin sinun ja osamaksupalvelua tarjoavan luottolaitoksen väliseksi. Sinun on aina tarkistettava kolmannen osapuolen ehdot kun valitset maksutapaa.

Yritys ei vastaa missään tilanteessa kolmannen osapuolen sinulta perimistä maksuista.

Jos maksat ostoksesi laskulla, viivästyneestä maksusta voidaan periä sinulta korkolain mukainen viivästyskorko sekä maksumuistutuksista ja muista perintätoimista aiheutuneet kulut.

Yritys voi katkaista pääsysi ostamiisi tuotteisiin, palveluihin ja materiaaleihin sekä mahdollisiin yhteisöihin viivästyneiden tai maksamattomien laskujen takia. Tämä ei kuitenkaan poista maksuvelvollisuuttasi. Voimme siirtää maksamattomat laskut perintätoimiston perittäviksi.

Avaamme pääsyn maksamiisi tuotteisiin sen jälkeen, kun koko jäljellä oleva maksu on maksettu kokonaisuudessaan.

4) Peruutusehdot

Digitaalisilla tuotteilla on kuluttajansuojan mukainen 14 päivän peruuttamisoikeus, mikäli yritys ei ole aloittanut digitaalisen tuotteen toimittamista. Mikäli asiakas saa digitaalisen tuotteen käyttöönsä välittömästi oston jälkeen, kuluttajansuojan mukaista 14 päivän peruuttamisoikeutta ei ole, ellei yritys ole sitä itse erikseen antanut.

https://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Ostaminen-myyminen-ja-sopimukset/verkkokauppa-posti-ja-puhelinmyynti-etamyynti/peruutusoikeus-etamyynnissa/

Muiden tuotteiden kohdalla peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua tilauksen tekemisestä. Huomioithan, että palveluiden maksamatta jättäminen ei ole riittävä peruutusilmoitus ja palautettavasta summasta saatetaan vähentää toimituskulut.

Jos haluat peruuttaa ostoksesi, ota yhteyttä välittömästi sähköpostilla info@humanlabacademy.com. Ilmoita viestissä minkä tuotteen haluat palauttaa, sekä tilinumero IBAN-muodossa.

5) Jatkuvia palveluita koskevat käyttöehdot

Jatkuvien palveluiden käyttöoikeus uusitaan ja laskutetaan automaattisesti laskutuskauden mukaisesti. Esimerkiksi vuosilisenssi palveluun uusitaan automaattisesti vuosittain. Mikäli haluat lopettaa jatkuvan palvelun käytön, ilmoita siitä palveluntarjoajalle tai osoitteeseen: info@humanlabacademy.com. Palvelu päättyy kyseisen laskutusjakson loppuun.

6) Vahingonkorvausvastuu

Yritys ei missään tapauksessa ja tilanteessa vastaa sinun henkilökohtaisista päätöksistäsi johtuvista välittömistä ja välillisistä tuloksista. Yritys ei myöskään missään tilanteessa vastaa palvelujen, tuotteiden tai materiaalien pohjalta tehtyjen henkilökohtaisten päätösten seuraamuksista tai näiden päätösten aiheuttamista tuloksista.

Sinun ja yrityksen välillä on sovittu, että käytät ilmaisia ja maksullisia tuotteita, palveluita ja materiaaleja oman harkintasi ja kykysi mukaan. Olet täysin vastuussa niistä tuloksista, joita saat.

Tuotteet, palvelut ja materiaalit ovat saatavilla sellaisenaan kuin ne ovat. Yritys varaa oikeuden milloin tahansa muuttaa, vaihtaa, lisätä tai poistaa tuotteita, palveluita ja materiaaleja sivustoilla.

Soveltuvan lain sallimissa rajoissa yritys ei ole vastuussa mistään välittömistä, välillisistä tai epäsuorista vahingoista, mukaan luettuina mutta ei rajoittuen tiedon tai datan menetykseen tai turmeltumiseen, voitojen tai tulojen menetykseen tai liiketoiminnan keskeytymiseen, jotka johtuvat tuotteiden, palvelujen, palvelimen ja/tai kurssialustan käytöstä tai käytön estymisestä.

7) Henkilötietojen kerääminen ja luovuttaminen

Yritys noudattaa kaikessa henkilötietojen keräämisessä tietosuojalakia. Lisätietoja voit lukea rekisteriselosteesta.

Yritykselle luovutetut tiedot käsitellään Suomen tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Salaisia tietoja luovutetaan kolmansille osapuolille ainoastaan lain sitä edellyttäessä.

8) Käyttöehtojen muuttaminen

Yritys varaa itselleen oikeuden muuttaa, lisätä tai poistaa tietoja näistä käyttöehdoista oman harkintansa ja lainmuutosten johdosta. Näihin käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia, eivätkä ne rajoita sinulla olevia sinuun soveltuvan lain nojalla olevia oikeuksia kuluttajana.

Sinä sitoudut säännöllisesti tarkistamaan käyttöehtojen sisältö. Käyttämällä tuotteita, palveluja ja materiaaleja, katsotaan sinun hyväksyvän nämä käyttöehdot.

9) Erimielisyydet

Nämä käyttöehdot on laadittu, jotta erimielisyyksiä ei syntyisi. Jos niitä kuitenkin syntyy, pyrimme aina ratkaisemaan ne ensisijaisesti keskustelemalla ja tätä sopimusta tutkimalla.

Asiakasreklamaatioissa toivomme, että otat aina ensin yhteyttä yritykseen, sillä haluamme varmistaa tyytyväisyytesi niin hyvin kuin mahdollista.

Lisätietoja

www.kuluttajaneuvonta.fi

www.kuluttajariita.fi

Emergyn palveluja koskevat käyttöehdot:

Emergy Yleiset Sopimusehdot

Liite 2 - Palvelukuvaus