Clubin etuja

Johtaminen muuttuvassa maailmassa

Teemana kaudella 01.09.2022 - 30.06.2023

Mistä ammentaa voimaa jaksamiseen? Kuinka kehittää resilienssiä? Miten muodostaa ja kirkastaa omaa visiota?

Poikkeukselliset olosuhteet riisuvat naamiot kaikkien kasvoilta. Keitä olemme, mitä tunnemme ja miten reagoimme? Tunneälykäs, henkilöstöä kuunteleva ja ihmiset yksilöinä huomioiva johtaminen on nyt entistäkin tärkeämpää. Kuinka Sinä voit auttaa asiakkaitasi johtamisen haasteissa muuttuvassa maailmassa?

unnamed (2)

Tapahtumat

HumanClubin jäsenenä pääset osallistumaan etänä järjestettäviin Clubitapaamisiin (johtoteemana: Johtaminen muuttuvassa maailmassa. Tapaamisissa sinulla on mahdollisuus oppia, haastaa omaa ajattelua ja luoda uutta ymmärrystä. Saat tapaamisten materiaalit käyttöösi ja pääsetkin suoraan jakamaan saatuja oivalluksia ja auttamaan omia asiakkaitasi erilaisten haasteiden äärellä.

Jatkokoulutukset

HumanClubin tapaamisten lisäksi voit osallistua kaikkiin Workplace Nordicin jatkokoulutuksiin ilman kurssimaksua. Tarjoamme myös Emergyn jatkokoulutukset erikoishintaan HumanClubin jäsenille.

HUOM.! Uusi Emergy Emotional Climate Audit™ – sertifiointikoulutus (normaalihinta 1,000 EUR +alv) kuuluu kevätkauden ohjelmaan (seuraavan kerran tarjolla 30.1.2023)!

Asiantuntija foorumi

Yhteisöllemme on ominaista halu oppia, haastaa omaa ajattelua, luoda uutta ymmärrystä sekä jakaa oivalluksia ja auttaa ihmisiä erilaisten haasteiden äärellä. HumanClub on olemassa, koska uskomme siihen, että tiedon jakamisella yhdessä asiakkaiden ja asiantuntijoiden kesken päästään parempiin ratkaisuihin kuin tiedon panttaamisella.

Ilmoittautuminen:

HumanClubin jäseneksi voit liittyä, mikäli olet WorkPlace Big Five Profile™ ja/tai EQ-i 2.0®  -sertifioitunut tai Emergyn tunnetaitojen koulutusohjelman suorittanut.

  • Jäsenmaksu 1,950 EUR (+alv) / kausi (samasta organisaatiosta lisähenkilöt + 650 EUR (+alv) / kausi).
  • Jäsenmaksu kevätkaudelle 1,300 EUR (+alv) / kevätkausi (samasta organisaatiosta lisähenkilöt + 433,33 EUR (+alv) / kevätkausi).
  • Ilmoittautumiset osoitteeseen info@humanlabacademy.com.

Digitaalinen valmennusalusta

HumanClubin jäsenenä saat ainutlaatuisen mahdollisuuden hyödyntää verkkokurssialustaamme räätälöitynä sinun tarpeisiisi. Verkkokurssien, webinaarien tai muiden digitaalisten tuotteiden luominen ja jakaminen onnistuu helposti. Esimerkkejä erilaisista totetuksista löydät verkkokaupastamme.

Pääset kokeilemaan digitaalista oppimisalustaamme täyttämällä sähköpostiosoitteesi oheiseen lomakkeeseen.

Tuote-esitteen löydät täältä:

Kyllä! Haluan tutustua digitaaliseen valmennusalustaan.

Kumppanuus kiinnostaa!

Ole yhteydessä ja kerro miten haluaisit osallistua toimintaamme.

Yhteydenotto verkkosivuilta

  • Lähettämällä hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteemme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.